spacer.png, 0 kB
MAXE Bil och Marin Dropit FramTidsbränslen Sverige AB spacer.png, 0 kB
Hem arrow Sponsring
Sponsring
Sunday, 24 February 2008

sponsring.jpg

Kundevent:
Inte alla har möjlighet att få åka med en racingbil på en av sverige bästa racingbanor. Ta med dina viktigaste kunder och låt dom åka med några varv.
En garanterad succé och ett minne för livet. Och varför inte ordna en middag på kvällen och titta på loppet dagen efter.

EDE erbjuder ett antal olika sponsorpaket beroende på vad man är intresserad av. Som huvudsponsor får man en total exponering på bil, tält, profilkläder och webbsida.

Er exponering

Vid sponsring av EDE kommer följande möjligheter till exponering finnas:

TV

Viasat Sport kommer även i år att eftersända varje deltävling. Alla SLC-klasser filmas. Nästan 1,7 miljoner personer har tillgång till Viasat Sport och under 2004 tittade i snitt 60.000 personer dagligen på kanalen. Från varje helg kommer det sändas 3 st halvtimmes program uppdelat i följande:

Program 1, SLC Sprint (alla kortlopp) Program 2, SLC Endurance 3h Program 3 Shell Helix Endurance Trophy

Dessa program kommer ett i veckan med sändning på Torsdagskvällar och 1:a torsdagen är det SLC Sprint, 2:a torsdagen är det SLC 3h och 3:e torsdagen Shell Helix Endurance Trophy, dessutom kommer det att komma till en massa repriser på andra tider och dagar.

Vägreklam

Transport/dragbilar och buss med sponsorfärger och logotyper.

Kläder

Race- och mekanikeroveraller samt övrig depåpersonal.

Mässa

Möjligheten finns att ha bilen utställd på olika mässor och event. En garanterad publikdragare! Självklart med förbehåll då bilen är på eller behöver förberedas inför race.

 
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB